De begrafenis

Bij aankomst wordt u ontvangen in onze ontvangstruimte. Van daar uit gaat u samen met één van ons naar de begraafplaats, waar u samen met ons een plek kunt uitzoeken voor het graf van uw huisdier. Tijdens onze voorbereiding op de begrafenis, heeft u alle tijd om rustig afscheid te nemen van uw huisdier.

Uw huisdier komt in een graf op een laag stro te liggen. U kunt uw huisdier ook laten begraven in een biologisch afbreekbaar kistje. Op deze kist kunt u uw emotie uiten door bijvoorbeeld een gedicht, foto of voor uw kinderen die de kist mooi kunnen maken met hun eigen emotie en creativiteit. Een waardevolle manier om het verdriet te verwerken.

U kunt de kist ook  bij ons ophalen zodat u thuis de kist kunt bewerken.  We hebben ook houten kisten, mocht u daar de voorkeur voor hebben.

Samen zullen we uw huisdier begraven.

Meerdere huisdieren

Heeft u meerdere huisdieren en wilt u ze graag na hun overlijden bij elkaar laten begraven, dan kunt bij ons kiezen voor het familiegraf zodat uw huisdieren bij elkaar begraven worden.

Reportage

Contact

Indien uw huisdier is overleden en u heeft ervoor gekozen uw huisdier te begraven op Dierenbegraafplaats "De Garst", kunt u contact met ons opnemen. Het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken

06-13497426

Op werkdagen van 08.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Op zon-en feestdagen en zaterdagmiddag in overleg.

Blijf ook op de hoogte via facebook.

Dierenbegraafplaats "De Garst"
Sportlaan 3a
9678 RC Westerlee

Tel.: 06 13497426

Contactformulier

Privacywet

5 + 8 =